Monday April 22 2013

DSC_1410

My roommate Peppris, © mbee

12 timmar av 26 timmar återstår. och dagen har passerat på ett alldeles icke-tillfredställande sätt. det bästa av allt är att jag inte har någon annan än mig själv att skylla på. dags att ta sig i kragen och få till ett ordentligt svar kanske utan att överskrida teckenantalet med kvantiativt svammel. well. pic of the day, var ju en jättebra ide. så bra att det dyker upp en bild från gårdagen idag. möt min kära sambo, peppris. han är inne på sitt andra år, omplanterad för någon månad sedan och bär återigen frukt-i april! en otroligt cool växt som till och med jag, som är helt ointresserad av blommor i vanliga fall, har fattat tycke för. ja. tillbaka till tågproblemet då.

EDIT: WordPress bråkar med mig. tänk bilden som om den vore tiltad 90 grader till höger, vet inte varför den hamnar på högkant…!

/mbee

// 12 hours left for today’s task and until now I’ve managed to produce maybe my worst text ever. Great sucess. Anyway. This is my roommate since one year back. Hi’s name is Peppris and he’s pretty amazing. //

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s